به گزارش خبرنگار مهر، حجت الله علی محمدی صبح یکشنبه در جلسه هم اندیشی فعالان وتشکل های بخش کشاورزی و تجلیل از هشت کشاورز نمونه استان مازندران، ارائه خدمات به کشاورزان را از وظایف این سازمان عنوان کرد.
علی محمدی ادامه داد: تولیدات کشاورزی از بسیاری از ذخایر زیرزمینی نیز مهمتر است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد تا تولید در سایه رفاه و آسایش برای کشاورز امکان پذیر باشد.
وی اظهار داشت: در امر اقتصاد مقاومتی که اقتصاد ی دارای پایه و مفهوم است استفاده بهینه از امکانات موجود در نظام تولید و خود کفایی می شود که با راهکارهای نظام مهندسی و بحث سیانت از آب و خاک و حفظ تعادل بین عرضه و تقاضا مشکلات پیش رو را حل کرد و گام های بلندی را در این زمینه برداشت.
این مقام مسئول عنوان کرد: این سازمان مستقل و غیردولتی براساس قوانین مصوب شورای اسلامی تشکیل شده است و اعضای حقیقی سازمان شامل دانش آموختگان رشته های مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا هستند.
علی محمدی همچنین تعداد اعضای پذیرفته شده در نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان را ۱۳ هزار نفر اعلام کرد و افزود: از بین ۱۳ هزار عضو این سازمان، ۶۶ کارشناس رسمی هستند، ۵۳۱ هزار نفر در بخش باغات فعالند و ۷۴ هزار نفر روز تاکنون آموزش دیدند و این کارشناسان در رشته های مختلف بخش کشاورزی است که در بخش های تصدی گری بخش کشاورزی فعالیت می کنند.
وی اظهار امیدواری کرد: در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی و واگذاری مشاغل جهاد کشاورزی به بخش خصوصی و این سازمان، درراستای انجام وظایف محوله و ایفای خدمات بهینه به کشاورزان و بهره برداران عزیز و ارتقاء کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و نیز اشتغال زایی تحصیل کرده های بخش کشاورزی با همکاری مدیران جهاد کشاورزی در حال همکاری هستند.
رئیس نظام منهدسی کشاورزی مازندران گفت با نگاه به ارتقای کشاورزی استان و نگاه افزایش بهره وری می توان پتانسیل خوبی ارائه داد تا با اتحاد در انسجام متولیان امر کشاورزی دولت و کشاورزان می توانند جشن خود کفایی را برگزار کنند.
نظر شما